Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Savićević: Za Ozila, Matu i Pogbu ja sam igrač i po

Zvezda je tog 29. maja na stadionu Sveti Nikola u Bariju slavila boljim izvođenjem penala

Prije tačno tri decenije Crvena zvezda je osvojila Kup šampiona, što je i dalje ubjedljivo najveći uspjeh nekog tima s ovih prostora.

Jedan od igrača koji je dao veliki doprinos senzacionalnom rezultatu je i naš Dejan Savićević, koji je za Mozzart sport govorio o toj sezoni, istakavši da je finale protiv Marseja bilo ”siromašno” po prilikama za gol.

– Ako mi vjerujete, možda sam još jednom ili dva puta pogledao snimak te utakmice. Pokušao sam više puta, ali mi je bilo jako dosadno, rekao je Savićević.

Zvezda je tog 29. maja na stadionu Sveti Nikola u Bariju slavila boljim izvođenjem penala.

– Realno, to nam je bila najslabija utakmica generacije. Preopteretili smo se značajem utakmice, to nas je mnogo koštalo. To je moja definicija, sada može neko da se slaže ili ne, smatra aktuelni predsjednik naše Kuće fudbala.

Genije ne zna koliko bi vrijedeo u današnjem fudbalu.

– Kada Ozil i Mata vrijede 50 miliona, Pogba 100 miliona. Ja sam ti za njih bio igrač i po. Da ne uvrijedim nekog, ali ne možete da upoređujete Matića sa Jugovićem. A Matić je plaćen 47 miliona eura. Sada je sve manje dobrih igrača. Ovu djecu ne možete istjerati od ovih Instagrama, da se bave fudbalom. I sportom. I onda ima manje igrača. Ono je bilo neko drugo vrijeme…”, zaključio je Savićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve