Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Savićević: Nikako da nas zaobiđu pehovi

- Nikako da nas zaobiđu pehovi koji nas prate u posljednjih godinu i po dana. Stalno imamo problem sa povredama igrača. Prvo se povrijedio Jovetić, sada i Stefan Savić. Ne treba da vam govorim o tome koliko ta dva momka znače našoj reprezentaciji. Očekuju nas dva teška iskušenja protiv Bugara i Engleza - rekao je Savićević za Mondo.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević žali što naš nacionalni tim ponovo nije u najjačem sastavu.

“Hrabri sokoli” u petak, gostovanjem Bugarskoj, otvaraju kvalifikacije za EP, a za ovu akciju selektor Ljubiša Tumbaković ne može da računa na Stevana Jovetića i vjerovatno Stefana Savića.

– Nikako da nas zaobiđu pehovi koji nas prate u posljednjih godinu i po dana. Stalno imamo problem sa povredama igrača. Prvo se povrijedio Jovetić, sada i Stefan Savić. Ne treba da vam govorim o tome koliko ta dva momka znače našoj reprezentaciji. Očekuju nas dva teška iskušenja protiv Bugara i Engleza – rekao je Savićević za Mondo.

Prvi čovjek našeg saveza govorio je i o organizaciji meča protiv selekcije Kosova, koja je takođe u našoj grupi.

– S njima se sastajemo tek u junskom terminu, ima puno vremena do tada. Ono što je sigurno, država Crna Gora i Ministarstvo unutrašnjih poslova su pokazali protiv Srbije da mogu bez problema da organizuju taj tip utakmice. Moje mišljenje je da će i protiv Kosova sve biti u najboljem redu. Uvijek imate ekstreme i na jednoj i na drugoj strani. Ne razmišljam previše o tome, postoje ljudi kojima je to posao i za sada su ga obavljali dobro. Nema razloga da tako ne bude i 7. juna u Podgorici – istakao je Savićević.

Popularni Genije kaže da reprezentativci srpskog porijekla neće biti pod pritiskom na gostovanju Kosovu u Prištini 14. oktobra.

– Ja mislim da ne, zašto bi se plašili? To je utakmica kao i svaka druga. Uostalom, i mi imamo jednog Kosovara u svojoj ekipi. To je Fatos Bećiraj koji čak nosi i kapitensku traku u odsustvu Savića i Jovetića. Ne treba dizati prašinu. Shvatam da je pisanim medijima u interesu da ‘prenapumpavaju’ situaciju, jer na taj način dižu tiraž. Ponavljam, mislim da neće biti problema – poentirao je Savićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve