Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Savić: Odigrali smo veliku utakmicu

“Kolčonerosi” su protiv najuigranijeg tima na svijetu slavili sa 1:0, a posebno je zanimljiv podatak da igrači španskog predstavnika nisu dozvolili “redsima” šut u okvir gola

Defanzivac Atletiko Madrida Stefan Savić oduševljen je partijom cijele ekipe u susretu sa Liverpulom u prvom duelu osmine finala Lige šampiona.

Savić, Foto: Beinsports.com

“Kolčonerosi” su protiv najuigranijeg tima na svijetu slavili sa 1:0, a posebno je zanimljiv podatak da igrači španskog predstavnika nisu dozvolili “redsima” šut u okvir gola.

“Odigrali smo veliku utakmicu protiv velikog tima, koji ima izuzetnu sezonu. Navijači su nas nosili, bili su nevjerovatni, dali su nam energiju. Oni su najbolji u Evropi, sa njima možemo da ostvarimo velike stvari”, rekao je Savić i nastavio:

“Imamo iskustva iz prethodnih sezona, znamo šta se dogodilo Barseloni. Ostalo je još mnogo posla, biće teško u revanšu”.

Atletiko Madrid je ove sezone imao niz razočaravajućih izdanja, ali očigledno je da je trener Dijego Simeone odlično spremio tim za sudar sa aktuelnim prvakom Evrope.

“Sve je moguće u fudbalu. Jednog dana vam kažu da ste najgora ekipa u Španiji, a nakon ove utakmice smo nevjerovatan tim. Borba koju smo pružili protiv Liverpula, srce kakvo smo imali i energiju koju smo pokazali podsjećaju me na Atletiko iz prethodnih godina. Sada se okrećemo prvenstvu, u važnom smo trenutku, moramo u Ligu šampiona i naredne sezone”, rekao je Savić.

Revanš na Enfildu igraće se 11. marta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve