Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Sastanak: Begović ugostio prvog čovjeka vaterpola i plivanja u Crnoj Gori

Povod sastanka je bilo ohrabrenje saveza da na vrijeme počne strateško planiranje za naredni olimpijski ciklus, ali i ukazivanje na važnost razvoja plivanja, kao jednog od bazičnih sportova

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, danas je u kancelarijama Uprave, ugostio predsjednika Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, Đura Marića.

Povod sastanka je bilo ohrabrenje saveza da na vrijeme počne strateško planiranje za naredni olimpijski ciklus, ali i ukazivanje na važnost razvoja plivanja, kao jednog od bazičnih sportova.

Kada se pomene ime naše države u sportskom dijelu planete, vjerovatno je jedna od prvih asocijacija upravo Vaterpolo i plivački savez, odnosno naši vaterpolisti koji su uspjeli da nas pozicioniraju na sami krov Evrope i svijeta. U skladu sa tim, tretman i uslovi naših sportista moraju biti proporcionalni sa njihovim uspjehom, te sam tokom razgovora sa gospodinom Marićem želio da prije svega saznam koje su potrebe i nedostaci sa kojima se susreće savez, nakon čega smo nastavili razgovor o budućim planovima koji slijede za njih, ističe dr Begović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve