Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Sari: Kepa je i dalje prvi golman Čelsija

Baskijski čuvar mreže odbio je prije četiri dana zamjenu u završnici produžetaka finala Liga kupa protiv Mančester sitija.

Iako je u meču sa Totenhemom šansu od prvog minuta među stativama ukazao Viliju Kabaljeru, menadžer Čelsija Maurico Sari tvrdi da je Kepa Arizabalaga i dalje prvi golman “plavaca”, ali da je morao da plati zbog ponašanja na prethodnoj utakmici.

Foto: Skysports.com

Baskijski čuvar mreže odbio je prije četiri dana zamjenu u završnici produžetaka finala Liga kupa protiv Mančester sitija. Međutim, nakon susreta su i trener i igrač tvrdili da nema problema, kao i da je sve plod nesporazuma.

“Kepa je i dalje naš prvi golman, iako je u ovom duelu bio na klupi. Braniće sigurno na jednoj od sljedeće dvije utakmice. Međutim,napravio je veliku grešku i morao je da plati. Ovo je poruka za sve u timu, za cijelu svlačionicu – mi nismo 25 pojedinaca nego kolektiv koji mora da bude snažan., rekao je Italijan poslije utakmice na “Stamford bridžu”.

Sa iskusnim Argentincem na golu, Čelsi je savladao Totenhem 2:0 i osvojio važne bodove u borbi za plasman u Ligu šampiona.

“Odigrali smo dobro, baš kao što je to bio slučaj u nedjelju u finalu Liga kupa, s tim da je ovog puta rezultat bio drugačiji. Vjerujem da ćemo imati konzistentnost u rezultatima, iako to neće biti lako. Nadam se i da bi mogli da stignemo Totenhem na tabeli”, optimista je Sari.

Istakao je i dobru partiju defanzivnog dijela tima.

“Dobro smo se branili večeras, što je bio slučaj i u prethodne dvije utakmice. Podigli smo nivo agresiji”, objasnio je bivši šef stručnog štaba Napolija.

Čelsi je nakon pobjede nad Totenhemom na šestom mjestu, a za četvrtoplasiranim Arsenalom u zoni Lige šampiona zaostaje tri boda.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve