Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Šaranović odgovorio Mijaču: Jeftina zamjena teza nikada nije niti će biti, ni moj manir , ni nove gradske uprave

Kada ste već odlučili da o FK BUDUĆNOST, jednom od najvažnijih simbola našeg grada i najvećem fudbalskom kolektivu u zemlji, komuniciramo putem medija, u redu, pristajem, poručio je u reagovanju zamjenik gradonačelnice Glavnog grada Danilo Šaranović

Gospodine Mijač, jeftina zamjena teza nikada nije i niti će biti, ni moj manir, ni nove gradske uprave. Kada ste već odlučili da o FK BUDUĆNOST, jednom od najvažnijih simbola našeg grada i najvećem fudbalskom kolektivu u zemlji, komuniciramo putem medija, u redu, pristajem, poručio je u reagovanju zamjenik gradonačelnice Glavnog grada Danilo Šaranović. 

Njegovo saopštenje prenosimo integralno:

“Imajući u vidu da ste se u svom saopštenju osvrnuli na moj kratak komentar na društvenim mrežama i na riječ “jad”, osjećam potrebu saopštiti sljedeće.

Kako ste to neubjedljivo pokušali sugerisati, riječ “jad” se ni u jednom dijelu nije odnosila na rezultate kluba, jer razumjećete, BUDUĆNOST je nizala uspjehe prije Vas, a ostvarivaće ih i nakon Vas.

Jad je kada grad, koji je vlasnik 99.99 odsto akcija kluba, pristane na onakav aneks ugovora koji je na Vašu korist, a štetu osnivača, potpisan tokom prošle godine.

Jad je kada se takvim aneksom ugovora Vama omogući da umjesto dotadašnjih obaveznih godišnjih 1.2 miliona uloga u klub, u isto računaju i prihodi od transfera, marketinga i UEFA-a, a sva eventualna dobit pripada Vama, kao sponzoru.

Jad je kada se grad kao osnivač i vlasnik kluba dobrovoljno odrekne prava bilo kakvig suštinskog odlučivanja i sva prava i moć odlučivanja u Klubu prepusti Vama.

Jad je kada ste Vi u slučaju jednostranog raskida ugovora jedino dužni da izmirujete svoje obaveze sljedećih 120 dana, a za razliku od Vas, da je to učinio grad, iz gradskog budžeta bi se Vama moralo isplatiti po “sitnih” 100.000 eura za svaki mjesec od dana zaključenja ugovora.

I u konačnom, da budem do kraja korektan, smatram nedovoljno ozbiljnim jednostrani raskid ugovora sa Vaše strane, a da prethodno novu gradsku upravu ne upoznate o takvoj namjeri, koliko god Vam ona politički ne odgovarala.

To možda i ne čudi, s obzirom na servilnost prethodne gradske uprave prema Vama, ali znajte, dok Vam želimo svu sreću u daljem životu, kada je u pitanju FK BUDUĆNOST, ova gradska uprava će služiti samo klubu, nikome drugom.

I ne zamjerite, suprotno prethodnoj gradskoj upravi, nemam pretjeran osjećaj brige za Vaše raspoloženje, ali kao dijete ovog grada, brinuću o interesima našeg kluba, kojem još jednom čestitam šampionsku titulu.

Svi smo prolazni, samo je Budućnost vječna”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pasima
29.05.2023-11:14 11:14

Gispodine Mijac,preskocite komentare ovog naduvenka-barbike.

dpero
29.05.2023-11:20 11:20

HAHAHAHA, sto hoce ovaj kikerez, da mu g.Mijac daje novaf a on da ga trosi na ko zna sto!!??