Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

San Antonio izborio majstoricu

Trenutni rezultat u seriji je 3:3, a sedma utakmica igraće se u noći između subote i nedjelje u Denveru

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su šesti meč prve runde plej-ofa zapadne konferencije NBA lige na gostovanju San Antoniju – 120:103.

Trenutni rezultat u seriji je 3:3, a sedma utakmica igraće se u noći između subote i nedjelje u Denveru.

Nikola Jokić je odigrao fantastičnu utakmicu, postigao je 43 poena (19-30 šut iz igre, 2-6 za tri), uz 12 skokova, devet asistencija, tri ukradene lopte i jednom blokadom.

Nažalost navijač Nagetsa i Nikole Jokića utisak je da je šestu utakmicu izgubio trener Denvera Majk Meloun koji je svog najboljeg igrača ostavio na klupi na kraju treće i početkom četvrte četvrtine kada se lomio rezultat i kada je San Antonio iskoristio prisustvo rezervi gostiju na parketu da stekne prednost od deset poena, koja se kasnije uvećavala sve do nedostižnih +18.

Ušao je u međuvremenu Jokić u igru, ali više nije mogao da poveže redove Nagetsa i jedino mu je preostalo da popravi svoj učinak jer raspoloženih saigrača gotovo da više nije ni bilo. Jokić je sa ova 43 poena postavio rekord franšize u plej-ofu.

U poraženom timu Džamal Marej je postigao 16 poena, tri skoka i šest asistencija, Heris je dodao 14 poena i Milsap, koji je dobro otvorio utakmicu pa stao, još 12.

San Antonio je do pobjede vodio Lamarkus Oldridž sa 26 poena, 10 skokova i pet asistencija. Poen manje imao je Demar Derouzan, uz sedam skokova i sedam asistencija, a 19 poena upisao je Rudi Gej.

Rezultati prethodnih mečeva:
Denver – San Antonio 96:101
Denver – San Antonio 114:105
San Antonio – Denver 118:108
San Antonio – Denver 103:117
Denver – San Antonio 108:90

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve