Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Šampionat u Budvi: Crnogorski bokseri spremni za medalje

Prvi veći događaj u 2020. godini je, i pored trenutne situacije sa korona virusom i činjenice da je već jednom bio odgođen, okupio 170 boksera i bokserki iz 22 zemlje. Našu reprezentaciju na prvenstvu predstavljaju Nela i Nina Radenović, Luka Gačević, Damjan Liješević, Đorđe Smolović, Miloš Krasnići, Petar Liješević i Andrija Lambulić i zvanična šampionka Evrope Bojana Gojković

Kreće bokserski spektakl u Budvi otvaranje Evropskog prvenstva za mlade rođene 2002. i 2003. godine zakazano je za danas (13.30h) u Mediteranskom sportskom centru.

Gojković, Foto: Dnevne novine

Prvi veći događaj u 2020. godini je, i pored trenutne situacije sa korona virusom i činjenice da je već jednom bio odgođen, okupio 170 boksera i bokserki iz 22 zemlje.

Našu reprezentaciju na prvenstvu predstavljaju Nela i Nina Radenović, Luka Gačević, Damjan Liješević, Đorđe Smolović, Miloš Krasnići, Petar Liješević i Andrija Lambulić i zvanična šampionka Evrope Bojana Gojković.

Selektor Boško Drašković rekao je da je siguran da će oni dati sve od sebe.

“Nijesmo kao ni svi ostali u dobroj takmičarskoj formi. Nedostatak takmičenja smo kompenzovali nekim sparing treninzima, ali već sjutra startujemo sa pobjedama”, bio je uvjeren Drašković.

Prvenstvo će trajati do 23. novembra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve