Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Šalke dalo zeleno svijetlo: Nastasić od ponedjeljka u Milanu

Nastasić je ranije dogovorio lične uslovea, a čelnici Šalkea zatim su dali zeleno svijetlo za jednogodišnju pozajmicu, pošto ima ugovor do juna 2022. Milan može po isteku ugovora da otkupi Nastasića

Štoper Šalkea Matija Nastasić (27) u ponedjeljak će zadužiti dres Milana, prenose mediji.

Nastasić, Foto: 90min.de

Nastasić je ranije dogovorio lične uslovea, a čelnici Šalkea zatim su dali zeleno svijetlo za jednogodišnju pozajmicu, pošto ima ugovor do juna 2022. Milan može po isteku ugovora da otkupi Nastasića.

Iskusni defanzivac tako se posle sedam godina vraća u Seriju A gdje je za Fiorentinu odigrao jednu, ali vrijednu sezonu 2011/12, koja ga je preporučila Mančester sitiju. Među Građanima je proveo dvije sezone, a od 2015. prešao u Šalke.

Prema pisanju italijanskih medija sportski direktor Milaneza Paolo Maldini je želio da dovede mlađeg defanzivca, ali je na kraju popustio i pristao na angažman 27-godišnjeg Srbina, prije svega jer im gori pod nogama pošto su ostali bez defanzivaca. Leo Duarte ima koronavirus, a kapiten Alesio Romanjoli i Mateo Musaći su povrijeđeni, spali su na dva štopera, Simona Kjera i Matea Gabija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve