Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Salaha htjeli da linčuju: Jurili ga, gađali, reagovali i telohranitelji

Navijači su nakon posljednjeg sudijskog zvižduka utrčali na teren, a Salaha je moralo da izvodi obezbjeđenje dok su igrači Senegala slavili

Senegal je pobjedom protiv Egipta obezbjedio odlazak na Mundijal koji se održava u Kataru a tragičar je još jednom bio napadač Liverpula, Mohamed Salah koji je promašio penal.

Ipak, u tom trenutku je u njega bilo upereno na desetine lasera, pa su mnogi pisali da izgleda kao u noćnom klubu. Navijači rivala su pokazali netrpeljivost prema najboljem fudbaleru Egipta, pa je on gotovo linčovan dok je izlazio sa terena.

Navijači su nakon posljednjeg sudijskog zvižduka utrčali na teren, a Salaha je moralo da izvodi obezbjeđenje dok su igrači Senegala slavili.

Redari su okružili Salaha zatim i njegovo privatno obezbjeđenje, gurali su navijače koji su mu pritrčavali na terenu, a prilikom ulaska u tunel su ga neki gađali plastičnim flašicama.

Senegalci su napravili veliki propust u organizaciji, ali ih to ne brine previše jer će prvog aprila biti na žrijebu za Mundijal.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve