Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Saga se nastavlja: Saigrači ubjeđuju Pogbu da ostane, on odbija novi ugovor

Iako je često meta kritika, Pol Pogba izaziva respekt u svlačionici jer za razliku od medija, on uživa respekt saigrača. Oni smatraju da je jedan od lidera svlačionice i da treba da ostane u klubu

I dalje nema rješenja oko Pola Pogbe. Naime, Francuz nije produžio ugovor, kako se tvrdi i ne namjerava, iako ga saigrači ubjeđuju.

Iako je često meta kritika, Pol Pogba izaziva respekt u svlačionici jer za razliku od medija, on uživa respekt saigrača. Oni smatraju da je jedan od lidera svlačionice i da treba da ostane u klubu.

Ipak, Rajola od decembra nije pričao ništa, tada je izjavio da je njegov klijent nesrećan i da želi da ode. Dodao je da će poštovati ugovor, ali da će onda 2022. napustiti klub bez obeštećenja.

Junajted to neće dozvoliti, prodaće Pogbu ako ne potpiše novi ugovor, no, pitanje je kupaca.

Iako se navodi da bi on rado u Juventus, Italijani nemaju novac za njegovu platu. Junajtedova ideja je da ga mijenjaju za Dibalu, ali je Andrea Pirlo stavio tačku na te priče uz riječi da se Juve neće odreći Argentinca i da nikakve trampe ne dolaze u obzir.

Pogba želi da se vrati u Torino, to nije sporno, ali kao u slučaju Reala, nije baš realno. Vidjećemo hoće li Rajola uspjeti da napravi transfer, PSŽ je ozbiljno zainteresovan, ali Pogba ne želi u Francusku, ni u rodni grad, za koga ga, kako kaže, sem porodice, ne vezuje ništa.

Sve u svemu saga se nastavlja, Solskjer kaže da ima dobar odnos sa Pogbom, da je Francuz cijenjen u Junajtedu i da uživa u igranju za klub…

Rajola tvrdi suprotno, Pogba ćuti…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve