Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Ružne scene u Beogradu: Stanković se izvinio zbog ispada svojih igrača

Defanzivac šampionskog tima Marko Gobeljić je u jednom momomentu skinuo šorts ispred golmana crno-bijelih Vladimira Stojkovića, dok se Gelor Kanga hvatao za međunožje

Stanković, Foto: B92.net

Crvena zvezda je sinoć penalima pobijedila Partizan i osvojila Kup Srbije, a nakon meča podigla se velika prašina zbog načina na koji su pojedini igrači “crveno-bijelih” proslavili trijumf nad gradskim rivalom.

Defanzivac šampionskog tima Marko Gobeljić je u jednom momomentu skinuo šorts ispred golmana crno-bijelih Vladimira Stojkovića, dok se Gelor Kanga hvatao za međunožje.

Tokom penal ruleta stvorila se velika gužva zbog Nikole Krstovića koji je nešto dobacivao Stojkoviću, nakon čega mu je golman Partizana prislonio loptu na glavu i oborio ga na travu.

– Treba biti veliki i u porazu i pobedi, jednostavno – ja to ne volim! Treba da se slavi, ali da se znaju načini kako se to radi. Ne smije da se prelazi granica pristojnosti, treba biti dostojanstven. Da, derbi vuče takve stvari, ali ja to ne opravdavam. Jedino što ja mogu jeste da se izvinim u svoje lično i ime kluba, rekao je Stanković.

Zvezda je sinoć nakon 14 godina dočekala osvajanje duple krune.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve