Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Runi o krizi Junajteda: Igrači ne razmišljaju o porazu, već o novoj garderobi

Dolaskom Olea Gunara Solskjera stvari su sa rezultatskog aspekta krenule na bolje, ali nedovoljno da “crveni đavoli” izbore plasman u Ligu šampiona

Bivši napadač Mančester junajteda Vejn Runi osvrnuo se na još jednu neuspješnu sezonu tog kluba, pozivajući igrače da pokažu više poštovanja prema stručnom štabu.

Foto: Cdm.me

Dolaskom Olea Gunara Solskjera stvari su sa rezultatskog aspekta krenule na bolje, ali nedovoljno da “crveni đavoli” izbore plasman u Ligu šampiona.

“Igračima je zaista potreban neko koga će se plašiti u svlačionici. Treba da se plaše Ole Gunara. A s njim i Majkla Kerika. Igrači moraju da ih poštuju, ali i da ih se plaše“, izjavio je Runi i dodao:

“Gledajte, u Junajtedu igraju momci koji nakon poraza odmah uzimaju telefon u ruke i vise na društvenim mrežama. Ne razmišljaju o porazu, već o novoj garderobi, afteršejvu, kako će izgledati u javnosti, što je meni nevjerovatno. I kada ih ljudi lijepo pitaju zašto kače svakakve gluposti na društvene mreže, oni uvijek okrive ljude iz svog marketing tima, ne prihvataju odgovornost“.

Runi je 13 sezona nosio dres Mančester junajteda.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve