Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Rukometni turnir u čast oslobođenja Podgorice

“Turnir je namijenjen djeci zbog dodatne popularizacije ovog sporta. Očekujemo prije svega lijepo druženje i dobar rukomet”

Četiri dvorane u Podgorici, više od 1.000 nasmijanih lica, oko 50 klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Alžira i još jedna sjajna priča i ove godine.

Foto: Ilustracija

Danas i sjutra u Sportskom centru “Morača”, Univerzitetskoj dvorani, hali “Venom” i u sali Srednje mješovite škole u Golubovcima održaće se Međunarodni rukometni turnir “Montenegro handball cup 2019”. Sve u čast Dana oslobođenja Podgorice.

Turnir će biti organizovan za djevojčice od 10 do 18 godina, otvoriće ga (u subotu od 17.30h) pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić, a svima će tom prilikom obratiti i naš proslavljeni trener Dragan Adžić.

“Ovaj festival sporta sjajna je prilika za promociju rukometa, sporta uopšte, ali i turističke ponude Glavnog grada. Uradićemo sve da se naši gosti osjećaju kao kod kuće i da iz Podgorice odnesu najljepše uspomene”, istakao je Antić.

Isped organizatora poruku pred ovu manifestaciju poslale su predsjednice ŽRK Podgorica 2013. i ŽRK Zeta Zorica Đurović i Bobana Krstović.

“Turnir će biti jedan od masovnijih sportskih događaja na području Glavnog grada”, podvukla je Đurovićeva.

“Turnir je namijenjen djeci zbog dodatne popularizacije ovog sporta. Očekujemo prije svega lijepo druženje i dobar rukomet”, dodala je Krstovićeva.

Ženski rukomet je jedan od simbola glavnog grada pokazuju to i ovakvi turniri u njegovu čast.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve