Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Rukometašice na pauzi: Plave na prinudnom odmoru do kraja marta

Konkretno je Budućnost prvi meč četvrtfinala sa Esbjergom trebalo da odigra 5. aprila, a sedmicu kasnije revanš u Danskoj. Sad je pitanje i ko zna kad će se završnica odigrati pred posljednji čin – fajnal for u Budimpešti

Evropska rukometna federacija je donijela odluku prije dva dana o odlaganju svih mečeva evro kupova, kao i utakmica nacionalnih selekcija.

Foto: ŽRK Budućnost

Odluka je, naravno, donijeta nakon analize situacije u komunikaciji sa nacionalnim federacijama i klubovima, a uzimajući u obzir da je najvažnije zdravlje igračica, trenera, zvaničnih lica i navijača.

Upravo je ovakva odluka donijela pomjeranje i četvrtfinalnih utakmica Lige šampiona za rukometašice.

Konkretno je Budućnost prvi meč četvrtfinala sa Esbjergom trebalo da odigra 5. aprila, a sedmicu kasnije revanš u Danskoj. Sad je pitanje i ko zna kad će se završnica odigrati pred posljednji čin – fajnal for u Budimpešti.

“Imali smo juče sastanak stručnog štaba. Poštovaćemo, naravno, odluke i mjere predostrožnosti. Odmorićemo igračice. Djevojke će biti slobodne dvije sedmice, a onda ćemo vidjeti da li ćemo sa radom krenuti 30. marta. Ako se sve ovo nastavi, djevojke od ljeta ne bi imale puno slobodnih dana. Siguran sam da će svaka od njih kod kuće makar minimum, ako bude moguće, raditi. Ovo je prilika da nam se i oporave igrači koji su bili povrijeđeni”, rekao je trener Budućnosti Dragan Adžić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve