Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Rukomet: Tivatski Partizan počeo pripreme za narednu sezonu

Klub iz Tivta nije mnogo mijenjao igrački kadar tokom ljeta, a ekipa je pojačana Milošem Krivokapićem iz Lovćena i Nemanjom Baracem iz Jedinstva

Rukometaši Partizana, predvođeni novim trenerom Rankom Popovićem, počeli su pripreme za narednu sezonu.

Foto: RK Partizan Tivat

Klub iz Tivta nije mnogo mijenjao igrački kadar tokom ljeta, a ekipa je pojačana Milošem Krivokapićem iz Lovćena i Nemanjom Baracem iz Jedinstva.

“U svakom klubu u kome sam radio ambicije su mi bile vrhunske, tako je i sada. Upoznat sam sa kvalitetom Partizana. Niko od čelnika kluba nije postavljao takve ciljeve, ali ja vjerujem da sa momcima koje imam na raspolaganju sigurno možemo da budemo u vrhu tabele i da se umiješamo u borbu za trofeja na oba fronta. Malo kasnimo sa pripremama i imamo problema sa usklađivanjem obaveza, ali riješićemo i te probleme u hodu i vjerujem biti kadri da pomrsimo račune ekipama koje figuriraju kao glavni favoriti u šampionatu i Kupu Crne Gore“, rekao je Popović za Sport Klub.

Dejan Stjepčević koji je prošle sezone vodio Partizan i koji je klubu doneo trofej u Kupu i titula prvaka države, ostaje u Tivtu, biće koordinator u stručnom štabu, pomagaće seniorskom timu i radu sa mlađim selekcijama kojima je posvećen Vuk Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve