Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Rukomet: Prijestonica dava finansijsku podršku Lovćenu za ulazak u SEHA ligu

Predsjednik RK “Lovćen” Vido Đakonović kazao je da je u proteklih dvije godine urađen ozbiljan posao, prije svega na planu organizacione i finansijske stabilnosti kluba, a koji je uz ozbiljan rad i trud uprave, stručnog štaba i igrača, praćen i odličnim rezultatima u svim uzrasnim kategorijama

Prijestonica Cetinje namjerava finansijski da podrži RK Lovćen kako bi ostvario cilj da se ponovo takmiči u SEHA ligi, saopštio je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan tokom susreta sa igračima, predstavnicima uprave i stručnog štaba jednog od najtrofejnijih crnogorskih rukometnih klubova.

Foto: Cdm.me

“Vaši klupski uspjesi najbolje govore o vama. Cetinje je ponosno na vas, a posebno na činjenicu da bez obzira na sve probleme sa kojima se suočavate, i dalje istrajavate u očuvanju naše škole rukometa. Primjer ste i kako se pametno razvija sportski duh, zajedništvo, empatičnost za suigrače, ali i borbenost, odmjerenost i privrženost. Podržavamo vašu namjeru da aplicirate za takmičenje u SEHA ligi i učinićemo sve da vas u tome pomognemo finansijski iz sopstvenih izvora i uz pomoć prijatelja Prijestonice Cetinje, jer se radi o ozbiljnom finansijskom izdatku”, naveo je Kašćelan, koji je susret sa predstavnicima RK “Lovćen” upriličio povodom osvajanja druge uzastopne titule, devete u klupskoj istoriji.

Predsjednik RK “Lovćen” Vido Đakonović kazao je da je u proteklih dvije godine urađen ozbiljan posao, prije svega na planu organizacione i finansijske stabilnosti kluba, a koji je uz ozbiljan rad i trud uprave, stručnog štaba i igrača, praćen i odličnim rezultatima u svim uzrasnim kategorijama.

“Upravo iz tih razloga osjećamo da je pravi momenat da Lovćen pokuša da se vrati u najozbiljnije regionalno takmičenje SEHA ligu, pa su u tom pravcu u posljednjih pola godine preduzimane kontinuirane aktivnosti. Nadam se da ćemo upravo uz pomoć Prijestonice Cetinje, kao osnivača i prirodnog partnera, uspjeti u našoj namjeri povratka kluba na međunarodnu scenu”, rekao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve