Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Rukomet: Poznati potencijalni rivali lavova u baražu za Mundijal

Juče su objavljeni sastavi dva šešira za baraž, očekivano “lavovi” su završili u slabijem, a potencijalni rival nalazi se u društvu iz prvog šešira Francuska, Slovenija, Njemačka, Portugal, Švedska, Austrija, Mađarska, Bjelorusija, Island i Češka

Iako su kroz januarsko Evropsko prvenstvo izborili direktan plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo, jasno je da će rukometaši Crne Gore kroz dva meča u junu imati pakleno težak posao da izbore nastup na šampionat u Egiptu.

Roganović, Foto: RSCG

Juče su objavljeni sastavi dva šešira za baraž, očekivano “lavovi” su završili u slabijem, a potencijalni rival nalazi se u društvu iz prvog šešira Francuska, Slovenija, Njemačka, Portugal, Švedska, Austrija, Mađarska, Bjelorusija, Island i Češka.

Čini se da bi idealan epilog žrijeba, koji će se 9. marta održazi u Beču, bio ukoliko momci Zorana Roganovića za rivala dobiju Austriju ili Češku, jer ostala imena zvuče zastrašujuće.

Baraž mečevi na programu su od 5. do 7, odnosno od 9. do 11 juna.

Šešir 1: Francuska, Njemačka, Portugal, Švedska, Austrija, Mađarska, Bjelorusija, Island, Češka-

Šešir 2: Crna Gora, S. Makedonija, Švajcarska, Holandija, Ukrajina, Srbija, Turska ili Rusija, Rumunija ili Bosna i Hercegovina, Poljska ili Litvanija, Izrael ili Letonija, (pobjednici druge faze kvalifikacija).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve