Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Rukomet: Podgorica domaćin prvog turnira Regionalne lige

U dosadašnjem dijelu pripremnog perioda koji su počele krajem jula, izabranice Dragana Adžića odigrale su devet kontrolnih duela i upisale osam pobjeda, uz samo jedan poraz, što uliva optimizam uoči početka nove sezone u kojoj je primarni cilj plasman na finalni turnir Lige šampiona u Budimpešti

Podgorica će naredne sedmice biti domaćin prvog turnira nove sezone Regionalne lige za rukometašice. Na turniru koji će biti odigran u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, Budućnost će u četvrtak, 12. septembra, odmjeriti snage protiv Jagodine i Podravke.

Foto: Cdm.me

Biće to nove provjere u pripremnom periodu za početak nove sezone Lige šampiona, koja kreće prvog vikenda oktobra, kada će u Podgorici gostovati francuski Brest.

Osim duela protiv timova iz Srbije i Hrvatske, Milena Raičević i saigračice u Podgorici će odigrati i trening utakmicu protiv slovenačkog Krima, koji se takođe, priprema za novu sezonu Lige šampiona.

U glavnom gradu naše države naredne sedmice boraviće i švedski Guif, sa kojim će naše djevojke, takođe, imati zajedničke treninge.

U dosadašnjem dijelu pripremnog perioda koji su počele krajem jula, izabranice Dragana Adžića odigrale su devet kontrolnih duela i upisale osam pobjeda, uz samo jedan poraz, što uliva optimizam uoči početka nove sezone u kojoj je primarni cilj plasman na finalni turnir Lige šampiona u Budimpešti.

REGIONALNA LIGA, SEZONA 2019/20

Prvi turnir, Podgorica, 11/12. septembar, Univerzitetski sportsko-kulturni centar

Srijeda, 11. septembar
Podravka – Jagodina (18.00)

Četvrtak, 12. septembar
Budućnost – Jagodina (10.00)
Budućnost – Podravka (18.00)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve