Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Rukomet: Borozan potpisao za Vesprem

Za Borozana se tokom ovog prelaznog roka interesovala i Barselona, ali je na kraju prihvatio ponudu novopečenog mađarskog prvaka

Crnogorski rukometaš Vuko Borozan karijeru nastavlja u Mađarskoj. Rođeni Cetinjanin danas je potpisao trogodišnji ugovor sa Vespremom, redovnim učesnikom Lige šampiona.

Foto: Cdm.me

“Presrećan sam što sam potpisao za Vesprem. Ovo je jedan od najvećih klubova na svijetu. Imao sam ponudu Barselone, ugovor na stolu, ali za mene nije bilo dileme. Odabrao sam Vesprem i vjerujem da nisam pogriješio. Mnogo toga sam lijepog čuo o klubu od Momira Ilića koji mi je prijatelj, drago mi je što ću sarađivati sa Laslom Nađom koji je jedan od najboljih svih vremena, dok ću ponovo raditi sa Davidom Dejvisom s kojim sam imao super saradnju u Vardaru. Ovdje sam došao da osvojim trofej Lige šampiona i vjerujem da ću ispuniti taj cilj”, kazao je Borozan.

Za Borozana se tokom ovog prelaznog roka interesovala i Barselona, ali je na kraju prihvatio ponudu novopečenog mađarskog prvaka.

Podsjetimo, stameni bek je ponikao u Lovćenu, bio je član Karlovca, Metalurga i njemačkog Libeka, da bi od 2016. godine vrlo uspješno nosio dres Vardara.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve