Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

RSCG: Radičević dobila nagradu za najbolju igračicu Crne Gore

Zbog klupskih obaveza u turskom klubu Kastamonu, Radičević nije prisustvovala uručenju priznanja, koje je organizovano krajem decembra prošle godine

Uoči konferencije za novinare ženske seniorske reprezentacije pred dvomeč protiv Norveške u EHF Euro kupu, predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda uručio je kapitenki Jovanki Radičević priznanje za najbolju igračicu Crne Gore u prošloj godini.

Zbog klupskih obaveza u turskom klubu Kastamonu, Radičević nije prisustvovala uručenju priznanja, koje je organizovano krajem decembra prošle godine.

Radičević je prošle sezone bila najbolja igračica Budućnosti u Ligi šampiona, koju je završila kao četvrti strijelac takmičenja. Budućnost je imala odličnu sezonu u elitnom takmičenju i izborila plasman među osam najboljih timova.

Kao kapitenka je predvodila reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje su ”lavice” stigle do četvrtfinala i na Svjetskom prvenstvu u Španiji, na kojem je značajno oslabljeni i podmlađeni sastav ispunio cilj plasmanom u drugu fazu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve