Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

RSCG: Lavice posjetile rukometni kamp na Ivanovim Koritima

Prvu grupu polaznika na jedinom reprezentativnom kampu u u Crnoj Gori, koji ove godine organizuje Rukometni savez Crne Gore, a u kojoj su najbolje pionirke rođene 2008. i 2009. godine, danas su posjetile i naše najbolje rukometašice koje se pripremaju za Olimpijske igre u Tokiju

Na Ivanovim Koritima održava se 21. izdanje Rukometnog kampa ”Šampion” Lovćen 2021.

Prvu grupu polaznika na jedinom reprezentativnom kampu u u Crnoj Gori, koji ove godine organizuje Rukometni savez Crne Gore, a u kojoj su najbolje pionirke rođene 2008. i 2009. godine, danas su posjetile i naše najbolje rukometašice koje se pripremaju za Olimpijske igre u Tokiju.

Bila je to prilika za druženje sadašnjih i budućih šampionki, razgovor koji će djevojčicama koje su na početku karijere mnogo značiti u daljem razvoju, ali i savjete koji im mogu biti veoma dragocjeni.

Nakon pozdravnog govora predsjednika Rukometnog saveza Crne Gore Petra Kapisode, kapitenka Jovanka Radičević pozdravila je polaznice kampa i poželjela im uspješan rad, uz očekivanje da će u budućnosti i one ponosno nositi dres sa državnim grbom i predstavljati Crnu Goru na međunarodnoj sceni.

Pionirke će na kampu boraviti do 10. jula, a sa njima rade treneri Miloš Perović i Bobana Krstović.

U drugoj smjeni, od 10. do 19. jula, na okupu će biti pioniri rođeni 2006. i 2007. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve