Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ronaldov nakit na lijevoj ruci vrijedi pravo bogatstvo

Prema Forbsu Ronaldo je najplaćeniji sportista decenije. U prethodnih deset godina fudbaler Juventusa je od ugovora zaradio je čak 800 miliona američkih dolara

Kristijano Ronaldo već godinama je jedan od najplaćenijih sportista na svijetu.

Foto: Twitter

Na ceremoniji “Globe Soccer Award” Ronaldo je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta u 2019. godini i tom prilikom na lijevoj nuci je nosio nakit vrijedan 740.000 eura.

Rijetki model Rolexa GMT-Master Ice vrijedi čak 445.000 eura. Radi se o jednom od najskupljih modela tog proizvođača satova. Uključuje 18-karatno bijelo zlato i stotine 30-karatnih dijamanata.

Inače, to nije najskuplji sat u Ronaldovoj kolegiciji s obzirom da posjeduje i Frank Milerov koji vrijedi više od 1.3 miliona eura.

Na prstima lijeve ruke je nosio i dva prstena koja vrijede oko 290.000 eura. Svjesno ili ne Portugalac se na stolici poziciniorao tako da njegov skupocjeni nakit dođe do izražaja i bode u oči.

Prema Forbsu Ronaldo je najplaćeniji sportista decenije. U prethodnih deset godina fudbaler Juventusa je od ugovora zaradio je čak 800 miliona američkih dolara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve