Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ronaldov agent: On je najbolji u istoriji fudbala

Napadač Juventusa 700. golom se popeo na šesto mjesto vječne liste strijelaca. Ispred njega sad su samo Gerd Miler (735), Ferenc Puškaš (746), Pele (767), Romario (772) i Jozef Bikan (805)

Agent Kristijana Ronalda Žoze Mendeš vjeruje da je Portugalac najbolji igrač ikada na svijetu.

Foto: As.com

Ronaldo je pogotkom za selekciju Portugalije protiv Ukrajine u ponedjeljak stigao do velikog jubileja, 700 golova u karijeru, ali Mendeš, pored individualnih rezultata, ističe i one koje je sjajni napadač bilježio sa svojim timovima.

“Brojevi ne lažu, oni pokazuju kakve rekorde Ronaldo ruši. Sve to ga stavlja u poziciju najboljeg igrača u istoriji fudbala, uz veliku razliku u odnosu na drugog najboljeg”, kazao je Superagent i dodao:

“Pogledajte sve uspjehe koje je pravio u klubovima u Engleskoj, Španiji i sad Italiji. Sa Portugalijom je igrao tri finala i pobijedio u dva… Sve su to činjenice, koje ukazuju da je Kristijano najbolji ikada”.

Napadač Juventusa 700. golom se popeo na šesto mjesto vječne liste strijelaca. Ispred njega sad su samo Gerd Miler (735), Ferenc Puškaš (746), Pele (767), Romario (772) i Jozef Bikan (805).

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve