Ronaldo: Zidan mi je rekao da sam ja taj koji pravi razliku

Portugalac je kraljevski klub napustio prošle godine kada se preselio u redove italijanskog šampiona, posle tri uzastopne titule u Ligi šampiona i to pod vođstvom Zidana

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, zvijezda Juventusa Kristijano Ronaldo, rekao je da mu je trener Real Madrida Zinedin Zidan mnogo pomogao da se osjeća posebnim kada je igrao u Španiji.

Foto: As.com

Portugalac je kraljevski klub napustio prošle godine kada se preselio u redove italijanskog šampiona, posle tri uzastopne titule u Ligi šampiona i to pod vođstvom Zidana.

“Povjerenje koje je igraču potrebno ne dolazi samo od njega samog, već i od saigrača i trenera. Morate da osjetite da ste važan dio tima i Zidan je učino da se osjećam posebnim. Mnogo mi je pomogao. Imao sam mnogo poštovanja prema njemu, ali kada sam krenuli da sarađujemo, počeo sam da mu se divim još više”, rekao je Ronaldo, a prenosi Goal.com.

Osvajač pet Zlatnih lopti bio je i dio Zidanovog tima koji je u sezoni 2016/17 postao šampion Španije.

“Rekao mi je “Kiki, opusti se i igraj svoju igru. Ti si taj koji pravi razliku”. Uvijek je bio iskren prema meni i zbog toga ću mu uvijek biti privržen”, zaključio je Ronaldo.

Komentari

avatar