Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Ronaldo želi u PSŽ

Šampion francuske Lige 1 Pari Sen Žermen jedini je klub koji ispunjava sve Ronaldove željene kriterijume: može mu obezbijediti fantastičnu platu, nastupe u borbi za titulu šampiona kontinenta, kao i minutažu budući da ekipi u rotaciji fali klasični napadač

Kristijano Ronaldo (37) preko agenta lobira da u januaru postane član Pari Sen Žermena, objavila je madridska Marka.

Slavni Portugalac je riješen da nakon šampionata svijeta napusti Mančester junajted i Premijer ligu. Šampion francuske Lige 1 Pari Sen Žermen jedini je klub koji ispunjava sve Ronaldove željene kriterijume: može mu obezbijediti fantastičnu platu, nastupe u borbi za titulu šampiona kontinenta, kao i minutažu budući da ekipi u rotaciji fali klasični napadač.

U biografiji koja je objavljena u srijedu, Ronaldo je čak jasno naveo da ,,sebe vidi kako jednog dana igra na stadionu Pari Sen Žermena, pred 50 hiljada portugalskih emigranata u Parizu“.

Pitanje je, da li će čelnici pariskih ,,svetaca“ željeti da rizikuju i na jednu polusezonu dovedu zvijezdu koja je u padu forme i koja može narušiti timsku hemiju.

Od početka sezone fudbalski superstar postigao je svega tri gola u svim takmičenjima, a jasno je da više fizički ne može da odgovori zahtjevima igranja u Premijer ligi na vrhunskom nivou.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve