Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Ronaldo tražio pomoć psihologa Pitersona

To je potvrdio kontroverzni psiholog

Kristijano Ronaldo (37) je u mjesecima za nama tražio pomoć kontroverznog psihologa Džordana Pitersona, što je potvrdio sam Piterson.

Prije nekoliko sedmica legendarni portugalski napadač objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa Pitersonom. Ronaldo je u zrelim godinama karijere, u padu forme, a njegov Mančester junajted dugoročno pruža rezultate ispod očekivanih…

”Ronaldo je imao probleme u životu prije nekoliko mjeseci. Prijatelj mu je poslao nekoliko mojih snimaka. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu. Ronaldo smatra da mu je knjiga pomogla, a onda je htio da razgovara sa mnom. Razgovarali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu sa kojom ostaje u top-formi, razgovarali smo o njegovim firmama… Uglavnom o tome što želi u budućnosti i preprekama sa kojima se suočava”, objasnio je Kanađanin Piterson.

Na osam mečeva za Junajted ove sezone Ronaldo je postigao samo gol, i to sa bijele tačke. U Premijer ligi ovog vikenda slavni klub čeka gradski derbi protiv šampiona Mančester sitija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve