Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ronaldo: Rekordi dolaze sami, ja ih ne ‘ganjam’

Ronaldo je u dosadašnjoj karijeri za klubove i reprezentaciju odigrao 974 utakmice i uspio je da postigne nevjerovatnih 700 golova i upiše još 219 asistencija

Fudbaleri Portugala poraženi su sinoć od Ukrajine 2:1 u kvalifikacijama za EP, a Kristijano Ronaldo je postigao gol u porazu svoje selekcije.

Foto: Goal.com

Ronaldo je bio strijelac iz penala u samom finišu utakmice, ali sigurno da će ovaj meč zauvijek pamtiti. Nevjerovatni Portugalac je došao do brojke od 700 golova u dresu klubova i reprezentacije.

Nakon utakmice Ronaldo je govorio da ne razmišlja previše o rekordima, te da oni jednostavno sami dolaze njegovim odličnim igrama. CR je više od deset godina na velikoj sceni i ono što je postigao je zaista nevjerovatno.

“Ne može baš svako dostići ovo. Hvala mojim saigračima, kolegama i trenerima koji su mi pomogli da postanem ovakav igrač. Razočaran sam što sinoć nijesmo pobijedili, ali sam ponosan na tim. Koliko imam rekorda? Zaista ne znam. Uživam u momentu i hvala svima koji su mi pomogli. Rekordi dolaze sami i nije da ih baš ‘ganjam’. Oni nekako traže mene i bez ikakvog opterećenja dođem do njih”, rekao je Ronaldo.

Ronaldo je u dosadašnjoj karijeri za klubove i reprezentaciju odigrao 974 utakmice i uspio je da postigne nevjerovatnih 700 golova i upiše još 219 asistencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve