Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ronaldo: Mesi i ja nijesmo išli na večeru, ali nadam se da hoćemo

U četvrtak je u Monaku održan žrijeb za Ligu šampiona, na kome su se dodjeljivale UEFA nagrade za najbolje igrače današnjice

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo prisjetio se godina nadmetanja sa svojim najvećim protivnikom Lionelom Mesijem i istakao da ih veže lijepa relacija i dugogodišnje rivalstvo.

Mesi i Ronaldo, Foto: Businessinsider.com

U četvrtak je u Monaku održan žrijeb za Ligu šampiona, na kome su se dodjeljivale UEFA nagrade za najbolje igrače današnjice.

U izboru su bili Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, ali ih je obojicu pobijedio Virdžil Van Dajk, koji je proglašen UEFA fudbalerom godine. Argentincu je, za utjehu, pripalo odličje za najboljeg napadača godine.

„Mesi i ja smo djelili ovu pozornicu u posljednjih 15 godina. Ne znam da li se to ikada desilo u fudbalu. Dva ista igrača, na istoj pozornici, sve vrijeme. Kao što znate, nije lako. Naravno da imamo dobru relaciju“, istakao je Ronaldo i dodao:

„Još nijesmo išli na večeru, ali nadam se da hoćemo u budućnosti. Naravno, nedostaje mi da igram u Španiji. Imali smo borbu dugu 15 godina, što je dobro. Izazvala je mene, kao i njega. Dobra stvar je biti dio istorije fudbala, a nas dvojica smo njen dio“.

https://twitter.com/brfootball/status/1167136674570280960

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve