Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Roj Kin: Treba podržati Solskjera, a teških dana će biti još

"Teško je gledati ih, ali teško je i igračima. Moraju da istraju, moraju da dođu do jednog velikog rezultata i onda će dobiti samopozudanje"

Nekadašnji as Mančester junajteda Roj Kin kazao je da će taj klub i dalje prolaziti kroz teške dane i krizu.

Foto: Irishtimes.com

Legendarni fudbaler komentarisao je sinoćni remi Junajteda i Arsenala (1:1), ali i dao podršku treneru Ole Gunaru Solskjeru.

“Dali su mu posao i ugovor i treba ga podržati i treba da nastavi sa poslom. Treba mu dati nekoliko prelaznih rokova, a da li će biti još teških dana? Možete se kladiti životom da će biti, ali moraju da istraju”, kazao je Roj Kin tokom televizijske emisije “Monday night football”.

U duelu sa Arsenalom Junajted je imao veoma rijetke izgledne prilike, a velika većina šuteva ka golu “tobdžija” je bila van kaznenog prostora.

“Potrebna je vjera i kvalitet, a ovaj tim Junajteda nema ni jedno ni drugo. Trud je postojao, ali fali kvalitet. Mislio sam da će Junajted lako dobiti ali to je mješavina vjere, samopouzdanja i kvaliteta. Oni ne otvaraju protivnika, sve se svodi na kontra napade. Teško je gledati ih, ali teško je i igračima. Moraju da istraju, moraju da dođu do jednog velikog rezultata i onda će dobiti samopozudanje”, poručio je Kin.

Junajtedov naredni meč je inače u Ligi Evrope i to protiv AZ Alkmara u Holandiji, a zatim “crveni đavoli” gostuju u nedjelju ekipi Njukasla.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve