Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

Roganović: Sve planirano smo sproveli u djelo

Roganović zadovoljan nakon tri provjere na turniru u Tunisu

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović je zadovoljan nakon tri provjere na turniru u Tunisu.

“Odradili smo sve ono što je bilo planirano kao priprema za Evropsko prvenstvo koje nas očekuje u januaru. Forsirali smo novi sistem igre, iako nismo odradili nijedan zajednički trening, već smo sve to sproveli u djelo sa samo nekoliko sastanaka i na osnovu usmenih dogovora”, rekao je 43-godišnji Cetinjanin.

Protiv tima koji vodi nekadašnji selektor “lavova”, Ljubomir Obradović, u timu nije bilo Stevana Vujovića, a u 48. minutu skočni zglob lijeve noge je povrijedio Miloš Božović.

“Izgubili smo u rotaciji dva važna igrača, jer Stevan Vujović nije mogao da nam pomogne, dok je Miloš Božović doživio povredu. To je uslovilo da nešto teže funkcionišemo u napadu, a to je bio segment kome smo posvetili najveću pažnju u ovoj akciji. Nametnuli su se neki mladi igrači, dobili smo na širini i mnogo je pozitivnih stvari nakon ovog turnira”.

Roganović napominje da se na ovoj akciji nije posvetio odbrani.

“Rezultat nije bio u prvom planu, a nije ni igra u odbrani, jer smo u kvalifikacijama pokazali da znamo da budemo na visini zadatka u tom segmentu. Prosjek od 30 postignuih golova na tri utakmice u Tunisu je podatak koji pokazuje da smo bili sjajni u napadu”, kazao je Roganović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve