Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Roganović: Izgubljene lopte i isključenja uzrok poraza

"Mislim da se prezentujemo na pravi način i da ovi momci, iako imaju repsekt prema protivniku, pokazuju da možemo da igramo čak i sa najboljima"

Selektor crnogorskih rukometaša Zpran Roganović kazao je da su isključenja i izgubljene lopte uzrok poraza od Hrvatske (27:21) na startu Evropskog prvenstva.

Foto: Rscg.me/Stefan Ivanović

“Znali smo da kad Hrvatska igra svoj najbolji rukomet to radi svih 60 minuta. Krivo mi je što nas je nekoliko isključenja poremetilo u odbrani, koju smo u prvom poluvremenu odigrali baš na visokom nivou. Isto tako i napad. Koštala su nas ta isključenja, čak i u napadu gdje smo izgubili nekoliko lopti protiv njihove 5-1 odbrane sa Duvnjakom naprijed. Odlučili smo se za tu klackalicu, nije to bilo kako je trebalo, izgubili smo nekoliko lopti i kažem”, uz par isključenja, mislim da nas je to koštalo boljeg stanja na semaforu.

Prvo poluvrijeme sa Hrvatima je recept za subotnji meč sa Srbijom.

“Upravo je ovo večeras bilo kako treba da izgledamo u svakoj utakmici. Mislim da se prezentujemo na pravi način i da ovi momci, iako imaju repsekt prema protivniku, pokazuju da možemo da igramo čak i sa najboljima”, naglasio je Roganović.

Izvorpobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve