Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Roganović: Daćemo sve protiv Islanda, protiv Hrvatske smo se skroz ispraznili

Naši momci sinoć su izgubili od Francuske

Selektor naših rukometaša Zoran Roganović kaže da će njegova ekipa dati sve kako bi pobijedila Island u posljednjem kolu Glavne faze Evropskog prvenstva.

Naši momci sinoć su izgubili od Francuske.

– Sigurno je da smo propustili par momenata u prvom poluvremenu, da završimo prvo poluvrijeme u vođstvu ili egalu. To nas je skupo koštalo, protiv Francuske se takve stvari skupo plaćaju. Onda su oni nametnuli taj ritam u kom “melju” protivnika, jer imaju fizičku dominaciju u odnosu na nas. Nemamo što sem da kažemo da su trenutno bolji od nas. Izvući ćemo pouke, jer čeka nas još posla, idemo dalje, spremamo se za Island, kazao je Roganović.

On se osvrnuo na činjenicu da igrači kažu da su umorni poslije svega.

– Ima sigurno umora, jer ne znam koliko se vidi, taj neki grč i umor. Sve ono što smo radili od ljetos spremajući se za ovo prvenstvo, sve je to možda palo u vodu sa kovidom, prehladama, propuštenim treninzima i to javnost mora da razumije. Ovi momci, pojedini koji su bili u izolaciji, bili su došli na pripreme prespremni i u tom momentu sam bio zadovoljan njihovom fizičkom spremom, ali je kovid napravio problem. Odigrati ovoliko utakmica se osjeti. Nijesam htio da pričam o tome, gledam da zaštitim ekipu i igrače, ali oni su se otvorili sad i rekli da je to tako. Sigurno da ćemo smoći snage da damo sve od sebe sjutra, jer je jako značajna utakmica za nas.

Pobjeda protiv Islanda mogla bi da nam donese i borbu za peto mjesto.

Ta selekcija je pobijedila Francusku, pa izgubila od Hrvatske.

– Sigurno da je kovid poremetio dosta ekipa, tako da reprezentacije osciliraju. Vidite i ove najbolje ekipe poslije neke velike pobjede i oni padaju. To se desilo i nama protiv Hrvatske, gdje smo se ispraznili do kraja, kaže selektor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve