Legendarni NBA igrač Denis Rodman ispričao je zanimljiv slučaj iz privatnog života.

Foto: Vibe.com

Rodman je kao bivši igrač Čikago Bulsa i nekadašnja rok zvijezda bio izuzetno popularan u svijetu, a čak i neke velike ličnosti poput Madone bile su zaluđene njime.

“Madona me jednom nazvala iz Njujorka i rekla mi je da ‘gori’ i da odmah dođem. Ja sam u to vrijeme kockao u Las Vegasu. Nudila mi je 20 dolara ako zatrudni, tačnije ako se dijete rodi. Poslala je avion po mene, otišao sam do njene kuće, obavio što sam morao i vratio se u Las Vegas da nastavim da igram”, ispričao je Rodman u jednom radio intervjuu.

Rodman se sjeća još jedne vrlo zanimljive epizode s pop zvijezdom kada je bio igrač San Antonio Sparsa.

“Bila je to posljednja utakmica sezone. Sjedjela je u prvom redu. Nakon utakmice zatekao sam je kako sjedi ispred mog ormara u svlačionici, ali nisam je pozvao. Drugi igrači su bili impresionirani, čekali su u redu da se fotografiraju s njom”.

Ipak, Rodman smatra da je Madonina kćer Lordes Leon rođena nakon sličnog finansijskog dogovora popularne pjevačice i bivšeg trenera Karlosa Leona.

Poznati NBA igrač ima troje djece – nijedno od njih ne dijeli s Madonom. Najstariju kćer Aleksis je dobio sa prvom suprugom Eni Bejks, a sina DJ-a i kćer Triniti dijeli sa svojom trećom suprugom Mišel Mojer.

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve