Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Robertson: “Henderson je fudbaler godine u Premijer ligi”

Hendersona je u Liverpul doveo Keni Dalgliš u leto 2011. kao mladog reprezentativca iz Sanderlenda. Transfer je iznosio 16 miliona funti

Lijevi bek Liverpula Endi Robertson smatra da je kapiten tog tima Džordan Henderson zaslužio da bude izabran za najboljeg fudbalera u sezoni u kojoj Redsi klupnim koracima grabe ka prvoj tituli poslije 30 godina.

foto Getty images

Hendersona je u Liverpul doveo Keni Dalgliš u leto 2011. kao mladog reprezentativca iz Sanderlenda. Transfer je iznosio 16 miliona funti.

“U ovoj zemlji ga nijesu cijenili dovoljno tokom karijere, ali mislim da su se ove sezone svi uvjerili koliko je on zapravo dobar fudbaler”, istakao je Robertson.

Kapitena Redsa su mnogi osporavali tokom karijere, ali bek Liverpula uvjerava da su svi Hendersonovi kritičari bili u krivu.

“Možda se na početku nije isticao, ali kako je sezona odmicala nije odigrao lošu utakmicu. Uostalom, kad s nekim treniraš svaki dan, imaš priliku da se uvjeriš koliko je dobar. Drago mi je da konačno dobija priznanja koja zaslužuje jer je fantastičan igrač, uzor i kapiten”, naglasio je Robertsom

Liverpul trenutno prijeti da obori sve rekorde Premijer lige. U dosadašnjih 25 mečeva u Premijer ligi ostvario je 24 pobjede uz jedan remi i ima čak 22 boda više od drugoplasiranog Mančester Sitija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve