Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Rimac: Zaslužili smo da budemo drugi pred plej-of

Ako ne bude iznenađenja u duelu Budućnosti Voli i Cibone, “plavi” će biti rival prvaku Hrvatske u polufinalu doigravanja.

Poslije pobjede nad Mornarom, Cedevita je i matematički obezbijedila drugo mjesto pred plej of ABA lige, a trener Slaven Rimac smatra da se njegov tim zasluženo tu našao.

Foto: Meridian-sport.com

Ako ne bude iznenađenja u duelu Budućnosti Voli i Cibone, “plavi” će biti rival prvaku Hrvatske u polufinalu doigravanja.

“Uvijek se ide iz utakmice u utakmicu, tako da mislim da smo svojim igrama zaslužili drugo mjesto. Utakmica sa Mornarom bila je psihološki zahtjevna jer svi već razmišljamo o sljedećoj sedmici i početku plej ofa. Mentalno nam je nedostajala čvrstina da izađemo i odradimo sve stvari koje smo zacrtali, ali na kraju smo pobijedili i mislim da je to jedino bitno. Sad se okrećemo onome što nas očekuje u polufinalu”, rekao je Rimac.

Cedevita je u ligaškom dijelu takmičenja upisala 16 pobjeda i šest poraza, a s obzirom da ima bolji međusobni skor od Budućnosti, imaće prednost domaćeg parketa u polufinalnoj seriji.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve