Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Rimac: Pritisak je veliki na obje ekipe

Nakon što su prve dvije utakmice završile pobjedama domaćina, Cedevita i Budućnost će u nedjelju od 19 časova u dvorani "Dražen Petrović" odlučiti ko će u finale ABA lige

Trener Cedevite Slaven Rimac rekao je danas, pred odlučujući meč protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige, da je pritisak veliki na obje ekipe.

Foto: Meridian-sport.com

“Pritisak je veliki na obje ekipe, ali očekujem odličnu atmosferu i dobru utakmicu, a neka pobijedi bolji”, rekao je Rimac, prenosi Beta.

Nakon što su prve dvije utakmice završile pobjedama domaćina, Cedevita i Budućnost će u nedjelju od 19 časova u dvorani “Dražen Petrović” odlučiti ko će u finale ABA lige.

“Važnost utakmice i činjenica da je ovo majstorica sigurno utiče na igrače. Ima igrača koji su za takve utakmice, a neki nijesu. Vidjećemo u nedjelju. Na terenu ima puno faktora, a igrači će dati sve odgovore. Ako imaš karakterne igrače, onda je pritisak dobra stvar”, rekao je Rimac.

On je dodao da je njegova ekipa dobro reagovala na treninzima nakon poraza u Podgorici.

“Lakše je raditi treninge nakon poraza, igrači znaju da su nešto radili pogrešno. Nakon pobjede oni polete i treba ih vraćati i upozoravati. Dobro smo radili, ekipa je ekstra motivisana i raspoložena. S optimizmom gledam na utakmicu”, rekao je Rimac.

IzvorBETA

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve