Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Repeša napustio klupu Budućnosti ogorčen dešavanjima u finalu ABA lige

Košarkaški klub Budućnost Voli potvrdio je informaciju da je Jasmin Repeša podnio ostavku na mjesto trenera “plavih”, a iskusni strateg se na ovaj korak odlučio jer je ogorčen na dešavanja u finalnoj seriji ABA lige

Košarkaški klub Budućnost Voli potvrdio je informaciju da je Jasmin Repeša podnio ostavku na mjesto trenera “plavih”, a iskusni strateg se na ovaj korak odlučio jer je ogorčen na dešavanja u finalnoj seriji ABA lige.

Upravni odbor podgoričkog kluba prihvatio je ostavku koju je podnio hrvatski stručnjak poslije poraza u finalu ABA lige od Crvene zvezde.

“Tokom prethodna četiri mjeseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom dijelu Evrolige kao i do finala regionalnog takmičenja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klubskim obavezama i želimo mu uspješan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi”, poručuju iz tabora Budućnosti.

Ranije danas je specijalizovani košarkaški portal basketballsphere.com objavio da je hrvatski stručnjak podnio ostavku nakon povratka iz Beograda i poraza u majstorici finala ABA lige od Crvene zvezde.

Meču u glavnom gradu Srbije prethodile su nemile scene, zbog kojih je početak utakmice kasnio skoro sat.

Repeša je posljednjeg dana prošle godine preuzeo kormilo Budućnosti, nakon odlaska Aleksandra Džikića.

Sa “plavima” je osvojio Kup Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve