Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Repeša: Ako je ko uvrijeđen, izvinjavam se, šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se?

"Ali svi se poznajemo, da li će neko iskočiti, kao (Kej-Si) Rivers u prvom dijelu, vidjećemo"

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša izvinio se funkcionerima Crvene zvezde i rekao da više od toga ništa ne može da uradi.

Foto: Buducnost Voli

Repeša je čestitao svojim igračima i istakao mnogo bolju igru u drugom poluvremenu u pobjedi našeg tima u trečem meču finala ABA lige protiv Zvezde 80:72.

“Čestitao bih momcima na istrajnosti da se dođe do pobjede, pošto to nikako nije bilo lako posle pet uzastopnih poraza ove godine. Prvo poluvrijeme je bili s previše emocija i dosta nesporazuma. Pravili smo dosta grešaka, uz fantastičan šut Zvezde s druge strane, koji objektivno teško da može da potraje svih 40 minuta. Ipak, mislim da je dobra odbrana u drugom dijelu donijela pobjedu, a tu prije svega mislim na ‘svičing'”, rekao je Repešanovinarima posle utakmice.

Centar njegove ekipe Goga Bitadze je u prvom poluvremenu napravio jedan izuzetno nesmotren potez.

“Imali smo dobar rezultat posle prvog poluvremena s obzirom na okolnosti i njihov šut. Naglašena emocija se mogla videti kada je (Goga) Bitadze napravio nesportsku, a potom i tehnička”, rekao je on.

Repeša je kazao da su mnoge utakmice njegove ekipe bila slične, ali da je večerras “bila neka druga priča”.

“Druga priča je jer smo 40 minuta išli napred, korak po korak gradili pobjedu. Teško da ovakvi mečevi mogu da se riješe u prvih pet minuta. Atmosfera je bila dodatni podstrek da se probude emocije više nego što treba… Ono što su oni pogodili u prvom nije bilo objektivno, a da nijesu mislim da bi bio egal, ali tako je kako je”, rekao je Repeša.

Na pitanje o atmosferi u hali “Morača” i komentara da je u Beogradu bio “pokušaj linča”, Repeša je rekao da večerašnja atmosfera nije bila ni blizu one iz hale “Aleksandar Nikolić”.

On se izvinio funkcionerima crveno-bijelih, koji su u jednom trenutku bili napadnuti od strane navijača njegove ekipe.

“Nije bila ni blizu onoga u Beogradu, ali kažem ako je neko uvrijeđen, povrijeđen, ja se izvinjavam. To je ono što mogu da uradim u ovom trenutku. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobjegnem od svih vas”, kazao je on.

Četvrta utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde igraće se u petak od 19.00.

“Sada više nema nepoznanica, neke situacije, kao sa tri spoljnja igrača i (Mohamedom) Fajeom na petici, moramo bolje da prepoznajemo i kažnjavamo… Ali svi se poznajemo, da li će neko iskočiti, kao (Kej-Si) Rivers u prvom dijelu, vidjećemo”, rekao je Repeša.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve