Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Renoviran školski sportski teren u OŠ ,,Maksim Gorki“

Ministar sporta i mladih Nikola Janović posjetio je danas JU OŠ ,,Maksim Gorki“ u Podgorici gdje je zajedno sa direktoricom škole Snežanom Irić svečano otvorio renovirani školski sportski teren, čiju je rekonstrukciju finansijski podržalo Ministarstvo sporta i mladih.

Janović je, tom prilikom, istakao da je Vlada Crne Gore odnosno Ministarstvo sporta i mladih uspješno realizovalo još jedan vrlo važan projekat iz oblasti sportske infrastrukture koji učenicima treba da omogući da se vrate na sportska igrališta i da se što više bave sportskim aktivnostima. Navedenu priliku ministar je iskoristio da istakne da je u pripremi i novih 8 projekata rekonstrukcije sportskih sala i terena širom Crne Gore koje će finansirati ovo Ministarstvo u 2019.godini, čime Vlada pokazuje vrlo ozbiljne napore ali i konkretne rezultate na planu unapređenja uslova za bavljenje sportom djece i građana.

Direktorica Irić se u ime učenika i nastavnika navedene škole zahvalila ministru Janoviću na važnoj investiciji koja će doprinijeti kvalitetnijem izvođenju nastave fizičkog vaspitanja.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve