Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rejes izaziva, Džons: Mnogi se*u, svi su pali

Rejes je nakon 12. pobjede u 12. meču karijere izjavio da očekuje priliku da se bori za pojas protiv neprikosnovenog Džonsa, a aktuelno prvak nije blagonaklono gledao na Rejesovu ponudu

Američki MMA borac Dominik Rejes slavio je u noći između petka i subote u meču UFC poluteške kategorije protiv nekadašnjeg prvaka u srednjoj kategoriji Krisa Vajdmana. Rejes je po završetku meča izazvao aktuelnog šampiona divizije Džona Džonsa.

Džons, Foto: Mmamania.com

Rejes je nakon 12. pobjede u 12. meču karijere izjavio da očekuje priliku da se bori za pojas protiv neprikosnovenog Džonsa, a aktuelno prvak nije blagonaklono gledao na Rejesovu ponudu.

„Mnogi su s*ali o meni, ali svi su pali. Tako će biti i sa tobom“, napisao je na svom profilu Džon Džons, koji je nakon pobjede protiv Tijaga Santosa u okviru UFC 239 bez nove bukirane borbe.

Mnogi navode da je potencijalno nagoveštavanje meča sa Rejesom skretanje pažnje sa potencijalnog susreta sa novim šampionom srednje kategorije Izraelom Adesanjom, koji takođe vidi Džonsa kao metu.

Kao potencijalni rivali za Džonsa spominjali su se i teškaši Stipe Miočić i Danijel Kormije, ali i dalje nema zvaničnog narednog meča za „Bounsa.“

Džons je u karijeri slavio 25 od 27 puta. Jedan meč je poništen zbog pozitivnog rezultata na doping-testu, a u drugom mu je pobjeda oduzeta zbog nelegalnih udaraca. U poslednja tri meča, koja su došla posle suspenzije zbog dopinga, pobedio je Aleksandra Gustafsona, Entonija Smita i Tijaga Santosa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve