Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Regionalna A1 liga: Jadran dočekuje šampiona Srbije, Primorac u Zagrebu, Partizan stiže u Budvu

Crnogorski prvak Jadran Carine biće domaćin šampionu Srbije Šapcu, Primorac očekuje jedno od najtežih gostovanje kod Mladosti u Zagrebu, dok Budva praktično nema pravo na grešku protiv Partizana na svom bazenu

Vaterpolo svijet i dalje je pod utiscima vrelog januara i Evropskog prvenstva u Budimpešti, ali već je vrijeme za klupske obaveze devetom rundom ovog vikenda nastavlja se Regionalna liga.

Foto: PVK Jadran

Crnogorski prvak Jadran Carine biće domaćin šampionu Srbije Šapcu, Primorac očekuje jedno od najtežih gostovanje kod Mladosti u Zagrebu, dok Budva praktično nema pravo na grešku protiv Partizana na svom bazenu.

Jadran će sa petoricom momaka (Marko Petković, Đuro Radović, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović i Petar Tešanović), koji su prije samo šest dana “zagrizli” bronzu sa Evropskog prvenstva, juriti novi trijumf za plej-of A1 lige.

“Pobjedom bismo praktično obezbijedili treće mjesto, iako je jasno da nas čeka teška utakmica. Vjerujem, ipak, da ćemo nakon duge pauze u šampionatu osvojiti nova tri boda”, poručio je Jadranov Danilo Radović.

Na početku sezone mnogi su otpisali Primorac, a tim iz Kotora (iako i dalje bez bazena) možda je i najljepša priča dosadašnjeg dijela prvenstva. Večeras će momci Petra Vica odigrati vjerovatno i najlakši meč s obzirom na to da protiv Mladosti nemaju rezultatski imperativ.

S druge strane, pod imperativom će biti Budva, koja ukoliko želi da krene sa bijegom sa posljednje pozicije, danas mora da slavi. U goste joj dolazi pretposljednji Partizan. A u Regionalnoj A2 ligi Kataro će večeras (20:45h) dočekati Nais.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve