Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rednap: Biće sve teže za Kejna ako se zamjeri Leviju

Bivši menadžer Sparsa Hari Rednap vjeruje da Kejn time neće postići ništa, jer ko se zamjeri predsjedniku Danijelu Leviju taj naiđe na problem

Hari Kejn navodno čini sve da napusti Totenhem i pređe u Mančester siti.

Bivši menadžer Sparsa Hari Rednap vjeruje da Kejn time neće postići ništa, jer ko se zamjeri predsjedniku Danijelu Leviju taj naiđe na problem.

– Imate posla sa veoma hladnim, proračunatim čovjekom kada je u pitanju posao. Danijel Levi u takvim situacijama ne pokazuje emocije i osjećanja. Znam kakav je, rekao je Rednap i dodao:

– Osim ako Kejn nema klauzulu u ugovoru da može da ide za 120 miliona funti, u protivnom mu ne vrijedi što se svađa sa Danijelom. Levi će mu odgovoriti: ”da, rekao sam da možeš da odeš, ali samo ako ponude pravu cifru, ali oni to ne ispunjavaju i zato ne možeš da ideš”.

Šta će se dogoditi?

– Volim Kejna, kakav je to profesionalac i momak. Ali mislim da je ovdje u vrlo teškoj poziciji jer ima posla sa čovjekom koji jednostavno neće da popusti. Ili mu platite ono što traži ili ne dobijate igrača. To je to, takav je, neće odstupiti ni pedalj, istakao je Rednap.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve