Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Realova ponuda – uvreda za Ronalda!

Real Madrid je ponudio novi ugovor Kristijanu Ronaldu, ali kada pogledate brojeve, sigurno da će Portugalac ovo doživjeti kao uvredu. Naime, njegova osnovna plata biće povećana za par miliona eura, 25 miliona će primati po sezoni, što je daleko od onoga što je tražio.

Ostalih 7,5 miliona eura bi bilo vezano za bonuse, dva za osvajanje Lige šampiona, 1,5 za prvenstvo Španije, milion za Kup Kralja, po milion za individualna priznanja tipa „Best“ i „Zlatnu loptu“. Bio bi nagrađen kao najbolji strijelac lige sa pola miliona eura, a broj utakmica bi aktivirao klauzulu od još pola miliona.

I da sve ovo ostvari to je 32,5 miliona eura po sezoni, ponovo manje od Nejmara i Mesija.

Praktično Real je sve vezao za rezultate, a mnogi vjeruju da će ovu ponudu Ronaldo doživjeti kao uvredu. Situacija je komplikovana, on je riješio da ode, ali nema mnogo opcija.

Tačnije Perez je Mendešu poručio da donese ponudu od 200 miliona i Real će pustiti najboljeg igrača svijeta.

To neće platiti niko, eventualno bi moglo da dođe do razmjene sa PSŽ za Nejmara, no o tome nije bilo govora, niti bi Parižani to prihvatili.

Ostao je Junajted, kao marketinški potez, od juče se pominje i Bajern. Italijanski klubovi nemaju novac, Ronaldo je jednom rekao da ne bi igrao ni za jedan drugi klub u Engleskoj osim „Đavola“, pa ni priče o Čelsiju nisu osnovane.

Tek, ako su informacije „Kadena ser“ radija tačne i ako je ovo ponuda za novi ugovor, jasno je kakav će biti odgovor Portugalca.

izvor sportske.net

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve