Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Real ”zalupio vrata” za Ronalda

U Realu smatraju da Ronaldo timu nije potreban, bez obzira na povredu slavnog napadača Karima Benzeme koji će potencijalno dugoročno odsustvovati

Kristijano Ronaldo (37) neće dobiti priliku da u januaru zaigra za Real Madrid, objavio je londonski San.

Samo dan nakon što su ostrvski i španski mediji objavili da se slavni Portugalac otvoreno ponudio aktuelnom prvaku Primere i kontinenta za povratak u klub – stigla je i odluka uprave i stručnog štaba ,,merengesa“.

U Realu smatraju da Ronaldo timu nije potreban, bez obzira na povredu slavnog napadača Karima Benzeme koji će potencijalno dugoročno odsustvovati. I uprava i stručni štab su se usaglasili da bi dolazak veterana iz Mančester junajteda bio korak unazad za klub, pogotovo imajući u vidu Ronaldovu lošu formu u Premijer ligi.

Izvjesno je da će slavni napadač u januaru napustiti Mančester junajted, za koji je postigao svega tri gola od starta sezone – a uoči početka šampionata svijeta ovog mjeseca javno i otvoreno napao čelnike i menadžera kluba ,,da su ga izdali“.

Real je, sa druge strane, jasno poručio javnosti da ne planira dovođenje bilo kog igrača u januaru, bez obzira na situaciju sa Benzemom. Nakon 14 kola Primere madridski klub je na drugom mjestu, sa dva boda manje od najvećeg rivala Barselone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve