Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Real odustao od Mbapea, nova meta je Sadio Mane

Španski mediji pišu da je Real već osigurao pozamašnu sumu novca za nova pojačanja, te da se očekuje da će znatno podmladiti ekipu. Prvi na listi želja je Kilijan Mbape, ali čini se da su u Realu već malo "ohladili" od napadača PSŽ-a

Real Madrid je jedan od rijetkih klubova koji nije toliko finansijski pogođen zbog pandemije koronavirusa.

Mane, Foto: Sportytell.com

Mnogi klubovi su odmah u startu znantno smanjili plate svojim igračima, a Real Madrid je to tek nedavno uradio. Ipak, iz kraljevskog kluba su poručili da se njihovi planovi za ljetni prijelazni rok neće mijenjati.

Španski mediji pišu da je Real već osigurao pozamašnu sumu novca za nova pojačanja, te da se očekuje da će znatno podmladiti ekipu. Prvi na listi želja je Kilijan Mbape, ali čini se da su u Realu već malo “ohladili” od napadača PSŽ-a.

Kraljevi su u nekoliko navrata pokušali da pregovaraju s Mbapeom, no on nije pokazao veliki interes za dolazak na Santijago Bernabeu, pa je tražio da sačekaju da se sezona završi.

Ipak, očito da u Realu više nemaju toliko strpljenja, pa su se okrenuli drugim metama. Kako piše Marka glavna meta će biti Sadio Mane koji već nekoliko sezona igra odlično u Liverpulu.

Jasno je da će cijene igrača pasti zbog svih dešavanja, ali se i pored toga očekuje da će cijena za Manea biti oko 90 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve