Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Real ne može da proda Diasa

Kako je objavila madridska Marka, u ''kraljevskom klubu'' shvataju realnost, da ne mogu prodati bilo kom zainteresovanom klubu igrača koji u prethodne četiri sezone nije uspio da se dokaže i nametne u prvom timu

Mariano Dias (29), napadač Real Madrida, izvjesno će još jednu sezonu provesti u redovima šampiona Primere, iako ne može računati na minutažu.

Kako je objavila madridska Marka, u ,,kraljevskom klubu“ shvataju realnost, da ne mogu prodati bilo kom zainteresovanom klubu igrača koji u prethodne četiri sezone nije uspio da se dokaže i nametne u prvom timu.

Reprezentativac Dominikanske Republike ima platu od 4,5 miliona eura godišnje, što niko od klubova koji bi željeli da ga kupe ne može da priušti.

Dias, nekada zvijezda francuskog Liona, za četiri sezone za Real je odigrao svega 44 meča u Primeri i postigao svega šest golova. Prošle sezone je nastupio u samo 11 utakmica u svim takmičenjima i jednom bio strijelac.

Pri tome, za četiri godine Mariano je zaradio 18 miliona eura i ta cifra će do narednog ljeta biti samo značajno uvećana…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve