Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ražnatović: Budućnost je bez dileme najjača, beogradski timovi imaju iste šanse, Cedevita minimalne

Ražnatović je rekao da Budućnost ima najbolji tim, a jednu ekipu je unaprijed otpisao.

Košarkaški agent Miško Ražnatović u razgovoru za “Sport klub” pričao je o završnici ABA lige i šansama Budućnosti i ostalih timova u plej-ofu.

Foto: Mondo.rs

Ražnatović je rekao da Budućnost ima najbolji tim, a jednu ekipu je unaprijed otpisao.

”Ja mislim da ih ima tri, da Cedevita nije kandidat za prvo mjesto. Moje mišljenje je da su njihove šanse za osvajanje minimalne. Dva beogradska tima i Budućnost ulaze u plej-of sa istim šansama i zaista je teško predvidjeti pobjednika. Ako bi se gledali sastavi timova, onda je Budućnost bez dileme najjača. Ako se gleda domaći teren, onda je Crvena zvezda u prednosti. Ako se gleda momenat u kojem se ekipa nalazi, onda Partizan djeluje najbolje. Svako ima svoje argumente, biće neizvjesnije nego ikada ranije”, kazao je Ražnatović.

On ej istakao da nije zadovojan načinom na koji se Goga Bitadze razvija u Budućnosti i načinom na koji se sanjim radi.

“Vodim računa o karijerama i razvoju svih svojih igrača, što znači da veoma pažljivo pratim sve što se dešava sa njima u klubovima za koje igraju. U posljednje vrijeme mi se uopšte nisu svidjele pojedine stvari u Budućnosti kada je Bitadze u pitanju. Goga će po povratku Megu tokom igranja Superlige raditi na popravljanju tih stvari. On je sjajan šuter za tri poena, a u Budućnosti šutira vrlo rijetko. A i kad šutne, trener je u predinfarktnom stanju, što je potpuno pogrešno. Više puta sam pokušao to da objasnim, da je Goga vrlo dobar šuter za tri, ali… Takođe, znatno manje dobija loptu da igra jedan na jedan, što je vjerovatno normalno, jer je u pitanju viši nivo, ali na meni je da njegovu igru i karijeru usmjerim u pravcu koji će donijeti najbolje rezultate. Dakle, vratiće se u Megu i odigraće Superligu sa mnogo većim pravima, pa sam siguran da će cio njegov paket izgledati jako dobro u junu kada dolazi draft. Vjerujte mi, ni na dan drafta se 90% stvari ne zna, pogotovo ne sada. Naša želja jeste da bude negdje 15-25. mesta i da potpiše ugovor, i zaista vjerujem da će se taj plan ostvariti. Razlika između 15. i 25. mjesta je u nekoj količini novca koja nije odlučujuća, mnogo je važnije da bude izabran i da ode u pravu sredinu”, kazao je Ražnatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve