Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Razigrani Borozan, Čepić debitovao golom u Ligi šampiona

Kielce takodje gazi, u ovoj rundi savladao je Meškov Brest 34:27. Andreas Volf je blistao sa 16 odbrana, dok je naš Branko Vujović postigao tri gola. Po jedan više su postigli Dušebajev, Karačić, Karalek i Turna

Vesprem je u posljednja dva kola mađarskog šampionata dao nevjerovatnih 86 golova, a onda su Vuko Borozan i drugovi deklasirali Celje 39:24 u Ligi šampiona.

Upravo je bek sa Cetinja blistao sa pet golova i pet asistencija za 27 minuta na terenu. Nilson je bio najefikasniji sa šest, dok su na drugoj strani prednjačili Marguč sa sedam i Kljun sa pet golova.

Naš Radojica Čepić je sa 18 godina debitovao u Ligi šampiona i za 16 minuta postigao jedan gol i upisao tri asistencije.

Miljan Vujović je bio medju boljima u Celju sa sedam odbrana.

Kielce takodje gazi, u ovoj rundi savladao je Meškov Brest 34:27. Andreas Volf je blistao sa 16 odbrana, dok je naš Branko Vujović postigao tri gola. Po jedan više su postigli Dušebajev, Karačić, Karalek i Turna.

Barselona se poigravala sa Zagrebom koji je doživio jedan od najtežih poraza u istoriji kluba – 45:27. Već nakon prvih 15 minuta je sve bilo jasno, a najefikasniji na meču bio je Dika Mem sa osam golova. Kod Zagreba je Vlah zabio pet, a na Miloš Božović nije imao svoje veče sa dva gola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve