Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

RAT TEK POČEO: Partizan ne prihvata nove termine utakmica finala ABA lige

Poznato je da naše utakmice prati veliki broj navijača, od kojih mnogi žive van Beograda. Jasno je da naš klub ima veoma dobar odnos sa svojim navijačima, zahvalan im je za bezrezervnu podršku i vodi računa o njima (kao i oni o svom klubu), kaže između ostalog u saopštenju Zoran Savić.

Sportski direktor KK Partizan Zoran Savić uputio je pismo menadžmentu AdmiralBet ABA lige u kojem navodi da ovaj tim neće nastupati u finalu regionalnog takmičenja prema novoutvrđenom kalendaru.

Poslije današnjeg sastanka AdmiralBet ABA lige i KLS, utvrđeno je da će prednost imati nacionalno prvenstvo, nakon čega će se igrati regionalno. Novi kalendar kazuje da bi Partizan i Zvezda svoju seriju trebalo da otvore 13. juna, dan poslije prvobitno određenog termina. Partizan na to ne pristaje, stoji u pismu Zorana Savića koje prenosimo u cijelosti:

“Poštovana gospodo,

Cijenimo napore menadžmenta da se na neki način riješi problem do koga je iznenada došlo zbog određivanja istog termina utakmica ABA Lige i Košarkaške lige Srbije. Nije nam poznato kako je moguće i zbog čega je došlo do takvog problema.

Što se tiče Vašeg prijedloga za izmjenu termina u poslednjem momentu nakon konsultacija sa komercijalnim službama kluba, upravom i stručnim štabom zaključili smo, na žalost, da KK Partizan ne može da prihvati predloženu izmjenu termina. Naše očekivanje je da se držimo pravila koja smo svi u ABA Ligi usvojili.

KK Partizan je u skladu sa kalendarom takmičenja i primljenom obavještenju o terminima utakmice (objavljenom i postojećem na zvaničnoj internet stranici lige) ranije pustio u prodaju ulaznice za prvu utakmicu finalne serije ABA Lige, od kojih je veliki broj ulaznica prodao. Klub očekuje rekordnu posjetu.

Poznato je da naše utakmice prati veliki broj navijača, od kojih mnogi žive van Beograda. Jasno je da naš klub ima veoma dobar odnos sa svojim navijačima, zahvalan im je za bezrezervnu podršku i vodi računa o njima (kao i oni o svom klubu).

KK Partizan ne može i neće da iznevjeri svoje navijače koji su već kupili karte za utakmicu. Zato bi bilo neodgovorno da prihvatamo termin koji su odredila iz menadžmenta Lige koja su za to ovlašćena.

Dakle, naš odgovor na Vaše pitanje je da KK Partizan nije saglasan sa promjenom termina.

Molimo Vas da nas obavjestite u koje će se tačno vrijeme 12.6.2023. godine odigrati prva utakmica finalne serije lige”.

Rat između vječitih rivala Partizana i Crvene zvezde je počeo i prije nego su košarkaši izašli na parket da odigraju prvu utakmicu finala, a saopštenja su tek počela.

Prema propozicijama, ako se jedna ekipa ne složi sa izmjenom termina utakmica, u ovom slučaju je to Partizan, ostaju prvobitno zakazani termini finala, odnosno 12,14, 17, 19. i 22. jun.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
AdaJa
09.06.2023-03:21 03:21

Ako ja dobro čitam text Partizan je prvo puštio karte u prodaju, prodao određenu količinu karata i tek potom traži da mu ABA liga kaže u koliko sati se igra utakmica ???
Čudan način prodaje karata…